LiveLähetti koko Vantaan kattavalle baarikierrokselle!

LiveLähetti lähtee 21.9. alkaen kaupunkikierrokselle. Eikä mille tahansa kierrokselle vaan livenä toteutettavalle baarikierrokselle halki koko Vantaan! Onhan Vantaa sentään LiveLähetin kotikaupunki.

Tulemme käymään läpi kaikki Vantaan kaupunginosat. Jokaisessa kylässä pyrimme etsimään paikan, josta saa tuopin kohtuuhintaan. Valituista kuppiloista lähetetään aina yhden oluen mittainen (10-30 min) live-lähetys LiveLähetin Facebook-sivulle – aiheena luonnollisesti kyseisen kaupunginosan ja Vantaan asiat.

Oluelle pyritään saamaan aina mukaan myös joku paikallinen yrittäjä tai muuten kyseisen kaupunginosan asioista perillä oleva henkilö. Jos sopivaa vierasta ei löydetä, jututetaan vaikka baarimikkoa tai satunnaista ohikulkijaa. Suoratoiston aikana käytössä on myös chat, joten myös katsojat voivat esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun.

Reissuista tehdään myös koosteet LiveLähetin YouTube-kanavalle. Näihin YouTube-videoihin tulee myös ”behind the scenes materiaalia”, jota Facebookin live-lähetyksissä ei nähdä. Kannattaa siis ehdottomasti tilata kyseinen YouTube-kanava!

Kaupunginosia on Vantaalla 61 kpl, joten projekti tulee viemään jonkun aikaa. Takarajaa projektin valmistumiselle ei aseteta. Tämä ei siis ole mikään “Matka Vantaan ympäri 80 päivässä” -kilpailu 🙂

Budjetti

61 tuopin nauttiminen ja videolähetysten teko eri puolilla Vantaata ei ole ilmaista. Pelkästään yhden hengen olutkuluista tulee 366 euroa (6 eur / tuoppi keskihinnalla laskien). Tähän päälle tulee vielä matkat sekä joillekin vieraille tarjotut oluet. Kokonaiskustannus (ilman työtuntien huomioimista) saattaa olla jo pitkälti toista tuhatta euroa. Tulemmekin etsimään hankkeelle sponsoreita ja yhteistyökumppaneita. Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä.

Mitkä baarit ja ketä vieraaksi?

Keräämme nyt ehdotuksia kuvauspaikoiksi (kahvila/ravintola/baari). Haussa on myös vieraat kyseisiiin live-lähetyksiin. Laittakaa siis vinkkejä Facebookin kommenttiosioon! Lisäämme alla näkyvään listaan valittuja baareja, vieraita ja ajankohtia sitä mukaa kun asiat varmistuu. Listassa ylimpänä jo käydyt kohteet ja niiden alla seuraavat kohteet.

Käydyt kaupunginosat:

► Myyrmäki – Lue juttu ja katso video ››
► Rekola – Lue juttu ja katso video ››
► Ojanko – Lue juttu ja katso video ››
► Hiekkaharju – Lue juttu ja katso video ››

Seuraavat kaupunginosat:

► Kivistö (3.11.)- Kuvauspaikka: Beer & Cafe Solmu Kivistö – Vieraat: Jasmine Kenias (Ravintolapäällikkö) & Pia Ranna (alueen asukas). Haastattelijana Anna Vantaalta.
► Sotunki (ajankohta avoinna – Kuvauspaikka: Nissbackan kartano – Vieraat: Jean Ramsay (Nissbackan kartano) & Antti Kari (Sotungin kyläyhdistys ry)
► Päiväkumpu (ajankohta avoinna) – Vieraat: Ari Rajala (Roll FM) & joku muu

Myöhemmät kaupunginosat (ei järjestyksessä):

► Asola
► Hakkila
► Hakunila
► Havukoski
► Helsingin pitäjän kirkonkylä
► Hämeenkylä
► Hämevaara
► Ilola
► Itä-Hakkila
► Jokiniemi
► Jokivarsi
► Kaivoksela
► Keimola
► Kiila
► Koivuhaka
► Koivukylä
► Korso
► Kuninkaala
► Kuninkaanmäki
► Lapinkylä
► Lentokenttä
► Leppäkorpi
► Linnainen
► Luhtaanmäki
► Länsimäki
► Länsisalmi
► Martinlaakso
► Matari
► Metsola
► Mikkola
► Myllymäki
► Nikinmäki
► Pakkala
► Petikko
► Piispankylä
► Rajakylä
► Riipilä
► Ruskeasanta
► Seutula
► Simonkylä
► Tammisto
► Tikkurila
► Vaarala
► Vallinoja
► Vantaanlaakso
► Vapaala
► Varisto
► Veromies
► Vestra
► Viertola
► Vierumäki
► Viinikkala
► Ylästö