Konsultointipalvelut nyt tarjolla

LiveLähetti on aloittanut konsultointi-palveluiden tarjoamisen. Ensimmäisen asiakkaan kunniamerkin sai Koulutus Elämään Säätiö, jolle vedimme tänään reilun parin tunnin perehdytyksen sosiaalisen median live-toimintoihin liittyen.

Tilaisuudessa käytiin läpi eri alustat (Facebook, YouTube, Instagram, Snapchat) ja niillä tavoitettavat erilaiset kohderyhmät (opettajat, oppilaat, vanhemmat). Tutustuimme myös erilaisiin live-tuotantolaitteisiin aina kännykkä-appseista gimbaaleihin, 360-asteen kameroihin ja tietokoneen kautta tehtäviin monikameratoteutuksiin. Myös striimaajien suosiman OBS Studion perustoiminnot käytiin läpi.

Bonuksena palautimme mieleen oman YouTube-kanavan perustamiseen liittyvät perusasiat (bannerikuva, logo, esittelyvideo, soittolistat, brändäys/vesileima ja päätösruudut).


Apua Live-lähetysten aloittamiseen

Harkitaanko teilläkin Live-tuotannon aloittamista? Tilaa LiveLähetti kertomaan miten ja millä laitteilla homma parhaiten ja kustannustehokkaimmin onnistuu. Samalla kuulet vinkkejä sekä varoittavia esimerkkejä pahimmista virheistä, joihin aloitteleva Live-videoiden tuottaja voi sortua. Konsultointitapahtuman kiinteä hinta pk-seudulla on 300 euroa + alv. Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@livelahetti.fi / 045-1217500 (Mikko Kiuru).

Myös kuvaus- ja streamauspalvelut

Perehdytys-tilaisuuden jälkeen LiveLähetti avustaa tarvittaessa Live-tuotannon aloituksessa. Tarjoamme sekä tuotantohenkilökunnan että kuvauskaluston kohtuuhintaan. LiveLähetillä on kattavat tuotantolaitteistot sekä reilusti omakohtaista kokemusta live-tuotantojen tekemisestä.